Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dressingopmaat.be Online inspiratie & tips over de mogelijkheden, materialen en
prijzen van dressings en kasten op maat.
header image
Dressingopmaat.be

Ingemaakte kasten op maat

Ben je op zoek naar een maximum aan bergruimte met zo weinig mogelijk plaatsverlies, dan zijn ingemaakte kasten op maat een echte aanrader. Ze kunnen perfect geïntegreerd worden in elke ruimte en zorgen voor een aanzienlijke meerwaarde van de woning. Info, prijs advies en realisaties vind je terug in dit artikel.

 

Waarom kiezen voor een ingebouwde kast?

Ingemaakte kasten worden de laatste jaren steeds populairder en dat geeft alles te maken met het feit dat woningen steeds kleiner worden. Wil je niet inboeten aan ruimtegevoel en toch over voldoende berging beschikken, dan is een ingemaakte kast de ideale oplossing. In tegenstelling tot traditionele kasten gaat er geen kostbare ruimte verloren en hoef je ook niet meer te poetsen boven en rondom de kasten. Enkele voorbeelden en realisaties van ingebouwde kasten op maat vind je hier terug:

 

Realisaties en voorbeelden ingemaakte kasten

Ingemaakte kasten slaapkamer

Bij deze moderne woning werd gekozen voor een dressing tussen de slaapkamer en badkamer. De ingemaakte kasten werden vervaardigd in gelakte MDF en er werd ook een glazen deur in de kastenwand voorzien. Dat je met ingemaakte kasten de ruimte pas echt optimaal kan benutten zie je meteen wanneer je kijkt naar de ruimte boven de glazen deur. Deze extra kastruimte is groot genoeg om een extra laken in op te bergen.

 

Ingemaakte kast schuin dak

Heb je een schuin dak en wil je de ruimte optimaal benutten, dan zijn ingebouwde kastenwanden een ideale oplossing. Bij deze zolderkamer werd de ruimte die niet geschikt is om te belopen benut als bergruimte.

 

ingemaakte houten kasten

Op gebied van afwerking kan je kiezen uit lakwerk, fineer, laminaat of melamine. De laatste jaren scoren vooral de gelakte kasten goed gevolgd door de houtnerfstructuur. Op bovenstaande realisaties zie je enkele mooie voorbeelden van projecten waarbij gekozen werd voor een houtfineer afwerking.

 

Kast ingemaakt klassieke stijl

Op deze pagina hebben we vooral realisaties en inspiratie geplaatst van moderne kasten maar ook landelijk en klassiek is perfect mogelijk! Bij bovenstaande dressing werd de kast ingebouwd in de wand. De stijl van de kastenwand past perfect bij de klassieke houten panelen op maat.

 

Kostprijs ingemaakte kasten

De kostprijs van een ingemaakte kast hangt af van de gewenste afwerkingsmaterialen en de totale oppervlakte. Voor kwalitatief maatwerk mag je gemiddeld rekenen op een prijs van 175 à 350 euro per lopende meter. Dit is inclusief opmeten, plaatsing, afwerking, bijregelen,.. Wil je vrijblijvend prijzen op maat ontvangen, dan verwijzen we je graag door naar onderstaand offerteformulier.

 

Offertes voor een dressing op maat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde kastenbouwer en verzeker jezelf van een correcte plaatsing en mooi resultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde kastenbouwers