Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dressingopmaat.be Online inspiratie & tips over de mogelijkheden, materialen en
prijzen van dressings en kasten op maat.
header image
Dressingopmaat.be

Inloopdressing : tips en inspiratie

Dankzij een inloopdressing krijg je een praktisch overzicht van je kleren- en schoenencollectie. Je vindt er makkelijk alle spullen in terug. Zo win je tijd ’s morgens.

 

Inloopdressing in aparte kamer

Een ongebruikte kamer in huis? Ideaal om een inloopdressing in te plaatsen. Er zijn tal van mogelijkheden. Open kasten zijn praktisch. Je vindt er snel terug wat je nodig hebt.

 

dressing open kasten

In bovenstaande dressing met open kasten zorgt wit ervoor dat de ruimte iets groter lijkt. Ook de spiegel doet de kamer optisch groter lijken. Je vindt er wat je zoekt.

 

dressing met open kast

Ook in dit voorbeeld zorgt wit voor rust en maakt ze de ruimte groter. Deze dressing op maat heeft indelingen op maat van kledingspullen van verschillende grootte. Smalle legplanken zijn perfect voor hemden. Grotere legplanken kan je gebruiken voor grote schoendozen.

 

inloopdressing ingemaakte kasten

 

inloopdressing houten kasten

Door te kiezen voor kasten in hoogglans lijkt de dressing luxueuzer.

 

inloopdressing gesloten kasten

Geen fan van stof? Ga dan voor gesloten kasten zoals in bovenstaand voorbeeld. Bovendien is deze dressing ingemaakt. Stof maakt daardoor deel uit van het verleden.

 

Inloopdressing zonder aparte kamer

Als je geen aparte kamer hebt om een inloopdressing te maken, vormt dit geen probleem. Je kan een inloopdressing maken in een bestaande kamer. Plaats gewoon een wand met een opening.

inloopdressing door wand

In bovenstaand voorbeeld werd de badkamer volledig gerenoveerd. Het bad werd weggehaald en in de plaats kwam een wand met opening. Hierdoor werd voldoende ruimte gecreëerd om een inloopdressing te maken. Praktisch en efficiënt.

 

Offertes voor een dressing op maat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde kastenbouwer en verzeker jezelf van een correcte plaatsing en mooi resultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde kastenbouwers