Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dressingopmaat.be Online inspiratie & tips over de mogelijkheden, materialen en
prijzen van dressings en kasten op maat.
header image
Dressingopmaat.be

Kostprijs van dressing

Wanneer je van plan bent een dressing te installeren is de kostprijs vaak een van de eerste vragen die naar boven komen. Op welke prijs je moet rekenen voor een dressing op maat kom je hier te weten.

 

Maatwerk of standaardkasten

 

Prijs dressing met standaardkasten
De goedkoopste manier om een dressing te maken is door verschillende kasten met elkaar te combineren. Zo kan je in grote meubelwinkels en doe-het-zelf zaken diverse kasten kopen in allerlei stijlen en materialen. De prijzen voor dergelijke kasten starten vanaf 50 euro per lopende meter en kunnen oplopen tot 300 euro naargelang de hoogte en kwaliteit van het materiaal. Wanneer je handig aangelegd bent en je ruimte er zich goed toe leent kan dit een prima oplossing zijn die bovendien vrij goedkoop is. Passen de kasten niet perfect in de ruimte of heb je graag een bepaalde indeling dan ben je beter af met een dressing op maat. Deze kost dan wel iets meer maar zal dan wel de ruimte optimaal benutten.

prijs per lopende meter: Van 50 tot 300 euro.

 

Prijs dressing op maat
Wanneer je een dressingkamer wenst die volledig voldoet aan jouw wensen en smaakt dan is maatwerk een prima keuze. Door te kiezen voor een dressing op maat kan de ruimte optimaal benut worden zodat geen enkel plekje onbenut blijft. Voor maatwerk mag je rekenen op een gemiddelde prijs van 250 euro per lopende meter. Wanneer je prijzen gaat vergelijken met standaard kasten zal je merken dat maatwerk dus niet altijd meer geld hoeft te kosten. Ben je benieuwd wat de prijs is voor een dressing bij jou thuis? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze offerteservice

prijs per lopende meter: Vanaf 250 euro.

 

Prijzen vergelijken loont!

Door prijzen met elkaar te vergelijken kan je heel wat geld uitsparen. Om verschillende dressing verkopers met elkaar uit te spelen kan je bijvoorbeeld offertes meenemen om zo na te vragen of ze geen scherpere prijs kunnen maken. Natuurlijk spreekt het voor zich dat je niet enkel op de kostprijs mag afgaan. Ook de gebruikte materialen, accessoires en het beslag zullen een belangrijke invloed hebben op de kwaliteit en dus ook op de prijs. Via onze offertepagina kan je nu prijzen aanvragen bij verschillende dressingmakers en dit zonder aankoopverplichting. Klik hier voor meer informatie.

 

dressing kostprijs

 

Kies voor aanpasbare dressingkasten

Aangezien kledingstijlen elk jaar weer anders zijn en dat er vaak nieuwe kleren bijkomen kies je best voor een systeem dat moduleerbaar is. Legplanken die in de hoogte verstelbaar zijn, bergvakken en kleerhangers die je kan verplaatsen zijn zeker een pluspunt. Zo kan je bijvoorbeeld in één keer de volledige collectie zomerkledij verhuizen naar een kast die moeilijk te bereiken is wanneer de winter er aan komt. Zo heb je steeds de juiste kledij in de buurt.

 

Offertes voor een dressing op maat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde kastenbouwer en verzeker jezelf van een correcte plaatsing en mooi resultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Gespecialiseerde kastenbouwers