Dressingopmaat.be

Witte dressing met open kasten


Dressing met open kasten

Witte dressing

Witte dressing met open kasten

Wit is het kleur bij uitstek dat je nooit beu wordt en altijd in de mode zal blijven. Het is dan ook een uitstekend idee om de dressingkasten te vervaardigen met materialen die een witte afwerking hebben. Wit zorgt bovendien ook voor meer ruimtegevoel en sluit naadloos aan bij witte muren en je wasmachine.

Bij deze dressing inrichting werd gekozen voor open kasten zodat je de kledij makkelijk kan selecteren. Open kasten zijn wel niet aangeraden bij direct zonlicht omdat je kledij dan sneller verkleurt. Ook op gebied van onderhoud zijn open kasten niet altijd een aanrader.

 

Lees ook
badkamer met dressing Dressing in de badkamer dressing voor schoenen inspiratie Dressing voor schoenen dressing klassieke stijl Dressing in een klassiek interieur dressig met schuifdeuren inspiratie Dressing met schuifdeuren ingebouwde kast voor kleding Inbouwkast voor kleding badkamer met ingebouwde kasten Badkamer met inbouwkasten dressing onder schuin dak inspiratie Dressing onder schuin dak dressing landelijk inspiratie Landelijke dressing dressing modern Moderne dressing dressing in slaapkamer inspiratie Dressing in de slaapkamer