Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dressingopmaat.be Online inspiratie & tips over de mogelijkheden, materialen en
prijzen van dressings en kasten op maat.
header image
Dressingopmaat.be

Landelijke dressings: 5 inspirerende inrichtingstips

Landelijk blijft een geliefde woonstijl. Wil je graag een landelijke dressing op maat laten plaatsen? Of ben je op zoek naar accessoires om je bestaande dressing een rustieke, charmante toets te geven? In dit artikel zetten we 5 inrichtingstips op een rij. Zo doe je ongetwijfeld inspiratie op voor de landelijke dressing van je dromen.

 

TIP 1: Ga voor de tijdloze charme van houtfineer

Landelijke dressings

Hout past in een moderne inloopkast, maar dit materiaal komt ook tot zijn recht in een traditionele dressing. Kies je voor een landelijke dressing op maat? Dan kan je zoals bij de bovenstaande maatwerk kast kiezen voor houtfineer. Daarbij ligt een laagje massief hout op een plaat van MDF, multiplex, … Dat is budgetvriendelijker, maar oogt even stijlvol en luxueus als massief hout. Met zo’n dressing op maat benut je bovendien optimaal de beschikbare ruimte in je woning.

→ Prijs dressing op maat: vanaf 250 euro per lopende meter (incl. btw en plaatsing)

 

 

TIP 2: Kleed je dressing aan met landelijke accessoires

landelijke dressings accessoires

Je kan je dressing in een handomdraai een landelijke toets geven door er enkele accessoires aan toe te voegen. Denk maar aan een opbergmand met een deksel, stijlvolle kapstokken of een eenvoudige en handige organiser voor je kledingkast. Wil je je dressing een landelijke stijl aanmeten en zoek je nog accessoires? Je ontdekt tal van mogelijkheden in onze webshop.

→ Prijs landelijke opbergmand: vanaf ongeveer 20 euro (incl. btw)
Prijs kast organizer: vanaf ongeveer 15 euro (incl. btw)

 

 

TIP 3: Zorg voor kleur in je landelijke dressing

Landelijke dressings inrichten

Een landelijke dressingkast hoeft niet noodzakelijk wit of bruin te zijn. Je kan gerust ook kiezen voor een fellere tint. Zo zorgt de opvallende roze kleur van de bovenstaande dressing voor een frisse en montere, maar nog altijd landelijke uitstraling. Ga je voor een landelijke dressing op maat? Dan kan je in samenspraak met je vakman ook je gedroomde kleur kiezen. Kortom, bij een landelijke dressing op maat vind je altijd een uitvoering op maat van jouw woning en wensen.

→ Prijs dressing op maat: vanaf 250 euro per lopende meter (incl. btw en plaatsing)

 

 

TIP 4: Kies voor een klassieke inbouwkast

inrichten landelijke dressing

Je hoeft niet noodzakelijk te kiezen voor een vrijstaande dressingkast. Het is ook mogelijk om een ingemaakte kast op jouw maat te laten ontwerpen. Op de bovenstaande foto zijn de kasten ingebouwd in een wand met een klassieke, landelijke stijl. Die rustieke wand harmonieert perfect met de traditionele uitstraling van de rest van de ruimte.

→ Prijs inbouwkast: vanaf 250 euro per lopende meter (incl. btw en plaatsing)

 

 

TIP 5: Laat een warme, landelijke inloopdressing ontwerpen

landelijke inloopdressing

Heb je nog een ongebruikte kamer in je woning? Dan kan je die omtoveren tot een landelijke inloopdressing op maat. Als je kiest voor open kasten vind je trouwens onmiddellijk wat je nodig hebt. De bovenstaande inloopdressing is afgewerkt met lichtkleurig houtfineer en heeft een indeling op maat van kledij en andere spullen. Door de warme, sfeervolle verlichting kleed je je om in stijl.

→ Prijs inloopdressing op maat: vanaf 250 euro per lopende meter (incl. btw en plaatsing)

 

 

Laat je adviseren door een professionele kastenbouwer

Wil je een landelijke inbouwkast? Zoek je een vrijstaande dressingkast? Of wil je een kamer in je woning laten ombouwen tot een landelijke inloopdressing? … Vraag dan zeker raad aan een gespecialiseerde kastenbouwer. Deze adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden en stelt samen met jou de dressing van jouw dromen samen. Een vakman zorgt bovendien voor een correcte en efficiënte plaatsing met  kwalitatieve materialen.

Tip: Maak gebruik van onze gratis en vrijblijvende offerteservice en vergelijk verschillende voorstellen, prijzen en adviezen. Start je aanvraag hier.