Dressingopmaat.be

Dressing voor schoenen


Open schoenenkast

schoenen in de dressing met open kasten

Dressing voor schoenen

Een dressingroom is de ideale plek om al je schoenen te herbergen. Je kan meteen uittesten welk paar schoenen het best past bij je outfit en bovendien fleuren ze ook de kamer op wanneer je kiest voor open kasten. Het schoeisel voor de winter kan ook makkelijk gescheiden worden van de zomerschoenen. Door te kiezen voor twee afzonderlijke kasten hoef je nooit meer te zeulen met de schoenen en kan je ze mooi beschermen wanneer je ze niet aandoet. Let wel op wanneer je kiest voor open kasten moet je er wel op letten dat je schoenen niet steeds in contact komen met het zonlicht. Hierdoor kan je schoeisel verkleuren en dat zou bijzonder jammer zijn.

Aangezien schoenen komen in diverse hoogtes en lengtes doe je er ook goed aan legplanken met verstelbare hoogte te laten maken. Botten kunnen ook geschrankt worden om minder ruimte te verliezen.

 

Lees ook
dressing modern Moderne dressing dressings landelijk inspiratie Landelijke dressings: 5 inspirerende inrichtingstips kleine dressing inspiratie Kleine dressing dressig met schuifdeuren inspiratie Dressing met schuifdeuren dressing naast badkamer inspiratie Dressing naast de badkamer dressing in slaapkamer inspiratie Dressing in de slaapkamer badkamer met dressing Dressing in de badkamer dressing inspiratie hout Dressing in hout badkamer met ingebouwde kasten Badkamer met inbouwkasten slaapkamer met badkamer en dressing Slaapkamer met dressing en badkamer