Dressingopmaat.be

Dressing naast de badkamer


Positionering naast de badruimte

Dressing naast de badkamer

Shutterstock

Inloopkast naast de badkamer

Voor de inrichting van deze loft werd er gekozen voor een open gevoel waarbij verschillende zones naadloos in elkaar overlopen. De dressing werd naast de badkamer voorzien en kan afgesloten worden met een glazen deur die verstopt zit langs de binnenzijde van de dressingruimte. Deze is niet zichtbaar op de foto. Dankzij de glazen deur zijn de kledingstukken beschermd wanneer er veel vocht in de badkamer aanwezig is.

Bij het inrichten van je woning is een dressing naast de badkamer een zeer goede keuze. Door de dressing vervolgens ook te verbinden met de slaapkamers en het eventuele washok maak je er een polyvalente ruimte van die bijzonder praktisch is op elk moment van de dag.

 

Lees ook
kleine dressing inspiratie Kleine dressing dressing voor schoenen inspiratie Dressing voor schoenen dressing landelijk inspiratie Landelijke dressing dressing in slaapkamer inspiratie Dressing in de slaapkamer slaapkamer met badkamer en dressing Slaapkamer met dressing en badkamer badkamer met dressing Dressing in de badkamer badkamer met ingebouwde kasten Badkamer met inbouwkasten dressing modern Moderne dressing dressing met open en gesloten delen Open – Gesloten dressing dressing klassieke stijl Dressing in een klassiek interieur