Dressingopmaat.be

Dressing in hout


Dressing in hout

dressing in hout

Dressing in hout

Hout zorgt dankzij zijn warme en natuurlijke uitstraling voor sfeer en gezelligheid in huis. Het is dan ook een goed materiaal voor de afwerking van de dressing. Door het rustgevende effect van hout kan je in alle rust de perfecte outfit uitkiezen.

Op bovenstaande foto kan je zien hoe de verlichting in de dressing past bij de gezelligheid van het hout. Deze verlichting is subtiel, maar toch voldoende om in goede omstandigheden een kledingkeuze te maken. Hout is een erg toegankelijk materiaal: een dressing in hout past dan ook in heel wat verschillende interieurstijlen.

 

Lees ook
dressing wit met open kasteb Witte dressing met open kasten dressing voor schoenen inspiratie Dressing voor schoenen badkamer met dressing Dressing in de badkamer kleine dressing inspiratie Kleine dressing dressing in slaapkamer inspiratie Dressing in de slaapkamer slaapkamer met badkamer en dressing Slaapkamer met dressing en badkamer dressing modern Moderne dressing badkamer met ingebouwde kasten Badkamer met inbouwkasten dressing onder schuin dak inspiratie Dressing onder schuin dak ingebouwde kast voor kleding Inbouwkast voor kleding