Dressingopmaat.be

Moderne dressing


Moderne dressing

moderne dressing

Moderne dressing

Moderne dressings kunnen op veel verschillende manieren ingericht worden. Op de foto zie je een dressing met een erg strakke vormgeving. Een belangrijk aspect is natuurlijk de opbergruimte, en deze dressing biedt er zeker heel wat: van kleine compartimenten tot ruimte voor kledingstukken die je aan kapstokken bewaart. Er zijn ook handige opbergdozen en lades.

Vanzelfsprekend is het ontwerp van de dressing ook een aandachtspunt. De afwisseling in grootte van de compartimenten is niet alleen van functioneel belang, ze geeft deze moderne dressing ook een aangenaam effect. Het wordt echter niet onoverzichtelijk: door de witte kleur blijft het één strak geheel. Een extra voordeel van het wit is dat het ervoor zorgt dat het een lichte dressing is. Door het plaatsen van hippe meubels kan je je dressing nog heel wat aantrekkelijker maken.

 

Lees ook
ingebouwde kast voor kleding Inbouwkast voor kleding dressings landelijk inspiratie Landelijke dressings: 5 inspirerende inrichtingstips dressig met schuifdeuren inspiratie Dressing met schuifdeuren dressing onder schuin dak inspiratie Dressing onder schuin dak dressing voor schoenen inspiratie Dressing voor schoenen badkamer met ingebouwde kasten Badkamer met inbouwkasten dressing landelijk inspiratie Landelijke dressing dressing wit met open kasteb Witte dressing met open kasten dressing in slaapkamer inspiratie Dressing in de slaapkamer dressing naast badkamer inspiratie Dressing naast de badkamer