Dressingopmaat.be

Dressing onder schuin dak


Dressing onder schuin dak

Dressing onder dak

Dressing onder het dak inrichten

Een kamer onder het dak heeft vaak te kampen met heel wat verloren ruimte. Aangezien een dressing bestaat uit heel wat verschillende compartimenten is ze dan ook een prima invulling voor dergelijke kamers. Je kan de ruimte onder het schuin dak compleet benutten en doet er de woning extra groot uitzien.

Diepte van kapstokken
Bij een schuin dak is het belangrijk goed na te kijken of je kapstokken vlot kunnen hangen zonder tegen de schuine wand te botsen. Dit kan je makkelijk testen door je grootste kapstok te nemen en hier enkele dikke truien over te hangen. Zo ben je zeker dat er voldoende ruimte is en zal je kledij ook niet beschadigen.

 

Lees ook
dressing in slaapkamer inspiratie Dressing in de slaapkamer dressings landelijk inspiratie Landelijke dressings: 5 inspirerende inrichtingstips dressing wit met open kasteb Witte dressing met open kasten dressig met schuifdeuren inspiratie Dressing met schuifdeuren kleine dressing inspiratie Kleine dressing dressing inspiratie hout Dressing in hout ingebouwde kast voor kleding Inbouwkast voor kleding dressing met open en gesloten delen Open – Gesloten dressing badkamer met dressing Dressing in de badkamer dressing voor schoenen inspiratie Dressing voor schoenen