Dressingopmaat.be

Dressing in de badkamer


Badkamer en dressing in één

Dressing onder dak

Dressing in de badkamer

Aangezien de meeste mensen zich omkleden na het wassen is het een logische keuze om de dressing in de badkamer te integreren. Je kan makkelijker kledingstukken passen en hebt meteen ook voldoende verlichting en spiegels ter beschikking. Wanneer je een dressing in de badkamer wil plaatsen moet je wel zorgen voor goed afsluitbare kasten en voldoende ventilatie. Wanneer waterdamp de ruimte niet snel genoeg kan verlaten zal er condensatie optreden en kunnen je kledingstukken vocht absorberen. Je kledij zal klam aanvoelen en muf ruiken, te vermijden dus!

Om een visuele afscheiding te hebben tussen dressing en badkamer kan je kiezen voor een parketvloer, trapje of aparte inham. Dit maakt de ruimte meteen sfeervoller. Ook een zithoekje met make-up tafel mag niet ontbreken!

 

Lees ook
dressing inspiratie hout Dressing in hout slaapkamer met badkamer en dressing Slaapkamer met dressing en badkamer dressig met schuifdeuren inspiratie Dressing met schuifdeuren dressing wit met open kasteb Witte dressing met open kasten dressing onder schuin dak inspiratie Dressing onder schuin dak badkamer met ingebouwde kasten Badkamer met inbouwkasten dressing klassieke stijl Dressing in een klassiek interieur dressing voor schoenen inspiratie Dressing voor schoenen dressing modern Moderne dressing dressing in slaapkamer inspiratie Dressing in de slaapkamer